Hitul “Rockstar”, de la DaBaby si Roddy Rich, este cea mai ascultata piesa din lume, pe Spotify, vara aceasta

DaBaby si Roddy Rich se bucura de succes pe platformele de streaming si nu numai. Recent, celebra platforma Spotify a anuntat topul celor mai ascultate piese din vara aceasta, iar “Rockstar” ocupa primul loc, cu peste 380 de milioane de stream-uri.

Piesa “Rockstar” este o colaborare intre rapperul american DaBaBy cu Roddy Ricch, fiind lansata in luna aprilie a acestui an. Track-ul este al doilea single extras de pe albumul “Blame It On Baby”, al treilea material discografic al lui DaBaby.
“Rockstar” este compusa de catre cei doi artisti si a fost produsa de catre SethInTheKitchen.

Piesa a devenit instant un hit international: de la primul loc in top Billboard Hot 100, timp de sapte saptamani consecutiv, pana la primele locuri in topurile din Australia, Canada, Irlanda, Noua Zeelanda, Portugalia, UK, dar si Romania.

“Rockstar” este urmata in clasamentul estival de catre “Blinding Lights”, de la The Weeknd, iar printre piesele din topul Spotify se numara si “Rain On Me”, de la Lady Gaga si Ariana Grande, “Breaking Me”, de la Topic & A7S si “Toosie Slide” de la Drake, in primele 10 pozitii.