The Humans, castigatorii finalei Eurovision Romania

The Humans au castigat finala Eurovision Romania si vor reprezenta tara noastra la Lisabona, cu piesa “Goodbye”.

Formata acum in an, in februarie, trupa a fost alegerea publicului in finala din Romania a concursului Eurovision, iar single-ul “Goodbye” a cucerit audienta de la primele note. Scrisa de trupa si cu un mesaj social puternic, “Goodbye” este al doilea single al trupei, dupa single-ul de debut “Indura inima“, lansat in septembrie 2017.

“Trăim intr-o lume grăbită în care noi, oamenii, uităm să vedem frumusețea din jurul nostru și ignorăm poate cea mai importantă “obligație” a noastră, cea de a fi fericiți. Ne luptăm cu noi, cu fricile noastre și încercăm să ne ridicăm singuri. “Goodbye” este un manifest în care cu siguranță se vor regăsi mulți dintre cei care o ascultă, este un îndemn de a ne motiva unii pe alții de a nu renunța la visele noastre și de a ne oferi putere unul celuilalt fără sa tinem cont de culoarea pielii, a ochilor sau a condiției sociale. De aceea în clip am folosit măștile albe prin care dorim să subliniem că in esență toți suntem la fel, suntem egali în dreptul de a visa și de a aspira la țeluri cât mai înalte.” (The Humans)

Un proiect muzical format din Cristina Caramarcu, Adrian Tetrade, Alin Neagoe, Alexandru Cismaru si Alex Matei, acestia au facut parte din proiecte muzicale diferite si au avut reprezentatii live alaturi de artisti ca Andra, Delia, dar si show-uri TV ca Vocea Romaniei si Dansez pentru tine.