INNA va lansa în decembrie albumul “Nirvana”

Pe final de an, INNA revine cu un nou album, intitulat „Nirvana”. Discul va include multe dintre hiturile recente, dar și piese noi. Următorul single al artistei poartă numele discului și va fi lansat luna aceasta.

„Abia aștept să ascultați albumul , sunt fericită să vi-l prezint și să ne bucurăm împreună de piese energice, cu beat-uri fresh. Am lucrat cu producători și compozitori talentați și sper să simțiți Nirvana din acest album”, a declarat Inna, încântată de noul material discografic.

Albumul „Nirvana” va a fi disponibil în format fizic începând cu data de 11 decembrie, exclusiv în magazinele LIDL din România. Discul are un sound pop, la compoziția și producția pieselor participând Marco&Seba (cei care au compus și produs majoritatea hit-urilor artistei), David Ciente, Thomas Troelsen, Alex Cotoi, Vlad Lucan.

Pe disc de vor regăsi piese precum „Gimme Gimme”, „Ruleta”, „Nota de plată” cu The Motans, „Tu și Eu” feat. Carla’s Dreams, dar și piese noi.

Următorul single pe care INNA îl va lansa peste câteva zile, pe 28 noiembrie, poartă chiar numele albumului. Videoclipul a fost deja filmat, artista publicând pe canalul ei de YouTube un scurt teaser.

TEASER: INNA – “Nirvana” (videoclip nou)

INNA are în discografie albumele „Hot”, „I Am The Club Rocker”, „Party Never Ends” și „INNA”, precum și EP-ul „Summer Days”. În lista celor mai cunoscute piese ale INNEI, devenite hituri în întreaga lume, se regăsesc single-urile „Hot”, „Sun Is Up”, „Cola Song”, „In Your Eyes”, „More than Friends”, „Diggy Down”, artista având în portofoliu și colaborări cu artiști de top din industria muzicală internațională, precum JBalvin, Pitbull, Daddy Yankee, Yandel.

Artista se implică și în partea de compoziție a pieselor pe care le interpretează, aici fiin incluse melodii precum „Caliente”, „Ruleta”, „Gimme Gimme”, „Cum ar fi”, „Nota de plată”, dar și „Me Gusta”, prima piesă compusă integral de ea. În România, INNA a avut colaborări de succes cu Carla’s Dreams pentru „P.O.H.U.I” și „Tu și Eu”, cu Puya pentru „Strigă”, cu 3 Sud Est pentru „Mai Stai”, cu Dara și Antonia pentru „Fie ce-o fi” .

INNA a susținut aproape 800 de concerte în întreaga lume, pe scene din Japonia, Mexic, Chile, Statele Unite ale Americii, Europa, Turcia.

Sursa: InfoMusic.ro