IOVA lansează “Four Letters”


IOVA
este mix-ul perfect dintre sexualitate, emoție și androgin. Artista moștenește talentul de la bunici, însușind de mică pianul și chitara. Cântă de la 11 ani, iar la numai 13 ani și-a făcut primul rock band.

Primul succes al lui IOVA se datorează show-ului LaLa Band – un serial muzical adolescentin în stilul Glee. Pasiunea pentru muzică o face să rupă barierele industriei muzicale românești și în 2018 artista devine parte a echipei HaHaHa Production, lansând primul single “Be Like Water”.

IOVA este o artistă ce exprimă subtil, dar încrezător experiențele sale de viață: “Modul în care creez este unic datorită faptului cum percep și aud muzica în capul meu. Felul în care o înțelege creierul meu și cum o simte inima mea. De aici, totul vine natural: versurile, povestea, starea.”

“Four Letters” este o piesă despre o relație complicată, ce ia forma unui roller coaster emoțional, în care cei doi parteneri nu mai știu ce se întâmplă și ce simt de fapt. Se iubesc? Se urăsc? Vor intimitate sau răceala despărțirii?

IOVA este o forță creativă proaspătă, cu o personalitate vibrantă. Este îmbinarea perfectă dintre un artist introvertit și o voce rebelă.