Jean Gavril si JUNO au lansat noul imn rock al verii: ‘’Fata bea cu mine’’

Dupa succesul pe care l-au cunoscut piesele sale ‘’Picioare Reci’’ si ‘’Tocuri’’, Jean lanseaza astazi noul imn rock al verii ‘’Fata bea cu mine’’.

“Fata bea cu mine” este o declaratie de dragoste caracteristica lui Jean. Primul single extras de pe viitorul EP al lui Jean, piesa este compusa si produsa in studiourile HaHaHa Production de Jean Gavril, Lucian Nagy, Alex Stancu si Cristi Pascu, si pune in evidenta perfect influentele rock ale artistului.
Single-ul este insotit de un clip dinamic si amuzant, realizat de Monolit Studio, ce-l suprinde pe artist alergand aproape gol pe strazile din Bucuresti, fugarit de un tata furios in cautarea fetei sale si a decapotabilei.

<Fata, bea cu mine!> este prima piesa de primul meu EP. Este vorba despre un telefon in noapte, adresat unei persoane pe care o simpatizezi, sau pe care ai vrea sa o vezi <up, close and personal>, un bootycall, un pansament, o nevoie dupa ce ai baut putin si nu mai vrei sa fii singur. Pot sa va spun doar ca este vorba despre o invitatie. Restul ramane sa fie rodul imaginatiei fiecaruia. Sigur ati trecut si voi prin asta! Pana data viitoare si pana nu ascultati piesele nu mai am ce sa va spun, v-astept la concerte. In rest va doresc sa traiti, acum si aici! Stay wild! Oricum nimanui nu-i pasa! Numai bine! – Jean

Jean este artistul care isi spune povestea prin piesele sale, fapt care ii ofera originalitate si asigura publicului un moment unic. Odata urcat pe scena, acesta traieste intr-un mod aparte fiecare nota muzicala, iar creatiile sale transmit emotii si libertate.
Varsator veritabil, JUNO este un tip ambitios, perseverent, creativ si care iubeste libertatea. Pasionat de mic de dans si de muzica rap, a plecat din Constanta si a pornit sa-si indeplineasca visul. Acum isi pune lectiile de viata si experientele in rime albe. In 2016 a intrat in echipa HaHaHa Production, alaturi de care lucreaza pentru proiectul JUNO.

Sursa: roton.ro