Juno lanseaza „Lumina”, prima piesa de la EP-ul sau „Demonii”

JUNO, artist HaHaHa Production, cunoscut din rolul pe care il are in serialul „Profu’”, de la Pro Tv si prezent in toate topurile muzicale cu piesa pe care o are cu Jo, „Cauta-ma”, lanseaza „Lumina”, prima piesa de la EP-ul sau „Demonii” pe care il va dezvalui publicului episod cu episod timp de o luna si jumatate. „Piesa Lumina, primul episod din noul meu EP, este despre o iubire exagerata, dusa la extrem, simtita si cantata ca o dependenta de care incerci sa te eliberezi.”, marturiseste JUNO care isi doreste ca cei care o asculta sa-i simta trairile puternice pe care le-a avut atunci cand a compus-o si sa se regaseasca in ea.

 

„Tot EP-ul Demonii este despre iubirea care consuma, despre obsesie si adictie in care eu am simtit ca am scurs multi demoni interiori care m-au bantuit nopti la randul”, marturiseste JUNO despre piesele personale pe care le-a scris pe parcursul ultimilor 2 ani. Povestea iubirii, cu toate fazele ei nebune, spusa in 6 episoade intense de rap au un sound nou pentru Juno, mai melodios si mai profund decat tot ceea ce a compus pana acum.

Co-productie Cat Music si HaHaHa Production, „Lumina” are muzica si versurile compuse de Juno, iar productia muzicala semnata de Florin Boka (Fenom).