Mabel lansează „Bad Behaviour”

Ascultă / Descarcă piesa: https://umusic.lnk.to/BadBehaviour

Mabel, unul dintre artiștii cu cea mai rapidă ascensiune, renunță la orice fel de inhibiții și lansează piesa „Bad Behaviour”, cea de-a treia piesă extrasă de pe albumul de debut „High Expectations”.
Produs de către Dre Skull (Popcaan, Drake, Wizkid), track-ul „Bad Behaviour” este un mix năucitor între R&B, dancehall și pop, care creează instant o senzație irezistibilă de putere și siguranță. „Bad Behaviour” este un veritabil imn, ce condimentează viața ascultătorului și aduce la suprafață spiritul rebel al fiecăruia.

Succedând piese precum „Mad Love” și „Don’t Call Me Up” (cea mai ascultată piese a unei artiste originare din UK, în prezent), „Bad Behaviour” îi pregătește pe fanii lui Mabel pentru lansarea de pe 2 august a albumului „High Expectations”.
Albumul „High Expectations” este simpla expresie a momentului existențial în care Mabel se află. Acesta vorbește despre munca de o viață a artistei nominalizate de două ori la premiile BRIT, ce a depășit un milliard de stream-uri., dar și despre candoarea iubirii tinere, identitate, puterea femeii și sănătatea mentală.

Pre-comandă albumul: https://umusic.lnk.to/GreatExpectations

Vorbind despre el îmi oferă încredere în mine și acest lucru este o noutate. Dacă vrei cu adevărat să faci un album care să le spună oamenilor ceva, trebuie să de așezi și să te întorci spre rănile mai vechi – să pui totul sub microscop. Mi-ar fi plăcut atât de mult să văd acest lucru din partea eroilor mei din copilărie. Acel vis conform căruia pop-starurile se bucură de o viață perfectă este de multă vreme nul pentru generația noastră”, declară Mabel.
Odată cu lansarea pieselor „Don’t Call Me Up” și „Mad Love”, Mabel a căpătat încredere și siguranță, lucru ce este perfect vizibil în versurile și în linia melodică ale noului său single, „Bad Behaviour”, care va oferi ascultătorilor de pretutindeni încrederea de care au nevoie.

Ascultă / Descarcă piesa: https://umusic.lnk.to/BadBehaviour