Machine Gun Kelly si Willow lanseaza single-ul “emo girl”

Machine Gun Kelly colaboreaza cu Willow Smith pentru melodia “emo girl”, care deschide usile catre noul album al artistului, “mainstream sellout”, programat pentru lansare pe 25 martie 2022. 

MGK a prezentat un fragment din noua lui melodie pe TikTok in urma cu aproape o saptamana. 
Fragmentul de 15 secunde a stârnit rapid mii de comentarii, iar clipul a avut peste 17 milioane de vizualizări și a fost al treilea continut de pe TikTok cu cea mai rapidă creștere în 24 de ore. La începutul săptămânii, MGK s-a întâlnit cu producătorul executiv Travis Barker pentru a dezvălui în mod comic titlul noului album, după ce perechea și-a tatuat anterior fostul nume “born with horns” în urmă cu șase luni.

Cel de-al saselea album al lui MGK, “mainstream sellout” este disponibil pentru pre-comanda: http://MGK.lnk.to/mainstreamsellout

Machine Gun Kelly va concerta in cadrul jocului NHL All-Star 2022, din Las Vegas, in acest weekend, si va oferi publicului pasionat de hochei si rock un performance special. 
Înainte de săptămâna Super Bowl din acest an, MGK va face echipă cu Halsey pentru un spectacol sponsorizat de Bud Light la Crypto.com Arena.
 
În ceea ce o privește pe WILLOW, artista de 20 de ani continuă să obțină mai multe reusite. Anul trecut, ea a lansat al patrulea album de studio, “lately I feel EVERYTHING” și s-a prezentat publicului ca o vedetă pop-punk. După ce a fost desemnată una dintre cele mai mari vedete pop de catre Billboard in 2021, WILLOW i se va alătura lui Billie Eilish, pentru etapa din SUA a turneului său mondial “Happier Than Ever.”

Machine Gun Kelly este un artist cu o carieră impresionantă, care a început în Cleveland și l-a făcut o vedetă cunoscută la nivel mondial atât în muzică, cât și în film. Cel mai recent album al său, “Tickets To My Downfall”, a fost lansat pe 25 septembrie 2020 și a debutat pe locul 1 în Billboard 200. “Tickets To My Downfall” a fost albumul rock contemporan pe primul loc în 2020 și 2021 și s-a vândut în peste 2,5 milioane de copii în întreaga lume, in acelasi timp adunand peste 3,6 miliarde de ascultari. El a câștigat mai multe premii MTV VMA, iHeart și Billboard, inclusiv a fost încoronat Top Rock Artist și Top Rock Album de catre Billboard in 2021.