Maluma si Andra urca pe scena de la “El Carrusel”

Maluma vine în România!

Toate zvonurile din ultima vreme sunt, iată, confirmate. Artistul vine la “El Carrusel“, concert de muzică latino care se organizează anul acesta prima dată.

“Very Special Guest” este Andra:

„Sunt cea mai fericită că Maluma  a ales și România, în  turneul lui de promovare! Abia aștept concertul, de care sunt sigură ca va fi unul spectaculos, din toate punctele de vedere.“, a declarat artista.

Juan Magan, Robin Schulz, Fly Project, Mandinga, Richy B și What’s UP sunt artiști, de asemenea, confirmați.

Revenind la Maluma… Pe artist îl cunoști din 2010 atunci când a lansat piesa “Farandulera”. Single-ul a devenit hit în Columbia. În 2013, Maluma a fost nominalizat la MTV Europe Music Awards, în categoria ”Best Latin America Central Act”, și la Latin Grammy Awards, pentru Best New Artist.

Super BOOM pentru Maluma au fost colaborările cu Shakira. Piesa “Chantaje” a depășit 90 de milioane de redări pe Youtube, iar urmatoarea, “Trap”, a depășit 94 milioane de vizualizari.
În altă ordine de idei, Luis Londoño Arias, Maluma, a fost, anul trecut, în Top 10 Youtube, la nivel mondial, cu “Felices los 4“, cel mai vizualizat videoclip al artistului, cu peste 1 miliard patru sute milioane de vizualizari.

Recent, a participat la Billboard Latin Music Awards, unde a câștigat premiul pentru artistul anului.

„El carrusel” va avea loc în perioada 30 iunie – 1 iulie 2018, la Romexpo.

Sursa: Radio Zu