„Mamuca”, o poveste muzicala sensibila si onesta lansata de Alexandra Ungureanu feat. Skizzo Skillz

Alexandra Ungureanu colaboreaza pentru prima oara cu Skizzo Skillz si lanseaza „Mamuca”, o piesa sensibila si onesta despre iubirea fata de mama si regasire. In clip artista apare pentru prima oara alaturi de mama sa. Cu un concept creat de Cosmin Florea si regizat de Silviu Mindroc, videoclipul expune trairile celor doi artisti, de la frica, iubire, la neputinta si frumos.

„Oricat de tulburatoare ar fi o piesa de dragoste, una dedicata mamei nu se poate compara cu nimic. Sub semnul emotiei a stat tot parcursul pe care l-a urmat acest cantec, din momentul in care am auzit pentru prima data refrenul din zona Maramuresului, «Mamuca, nu ma sfadi». Relatia cu mama mea este una speciala, foarte stransa, dar nu usor de gestionat, asa ca am simtit nevoia sa cant despre asta. Este o relatie cu bune si cu rele, iar pentru cele rele trebuie sa ne iertam reciproc si fiecare pe sine. Asa ca aceasta piesa a devenit o terapie in sine, cu atat mai mult cu cat mama a fost de acord sa apara in videoclip, o experienta unica”, marturiseste Alexandra.

Piesa „Mamuca” este compusa de catre Alexandra Ungureanu alaturi deSkizzo Skillz, Sebastian Lazar, Teodora Pacurar si Vlad Mazarel si este inspirata din experientele si trairile personale ale artistei.

„Atunci cand mi-a trimis Alexandra piesa #Mamuca, a fost prima oara cand am terminat o strofa fara sa o scriu, de parca era deja acolo si ma astepta de ceva timp. Ma bucur ca lansam piesa asta impreuna”, adauga Skizzo Skillz.

In aprilie 2018, Alexandra a colaborat cu Marius Moga pentru „Bate, bate”, single ce exploreaza un sound future-pop cu subtile influente etno si recompune imaginea esteticii autentic romanesti. Urmeaza “Vantule”, o piesa inspirata din experientele si trairile personale ale artistei, iar in decembrie colaboreaza cu actorul Marius Manole si lanseaza „Iarna mea”, o poveste magica electro-pop cu un mood urban si elemente din folclor.

Skizzo Skillz este unul dintre cei mai iubiti rapperi din Romania ce a lansat piese de succes care au adunat milioane de vizualizari pe YouTube, precum ”Umblu teleleu”, “Biniditat” (feat. Karie), “El zice ca” (feat. Keo), “Tu eu ea” si a colaborat cu artisti precum Corina, Nosfe, Grasu XXL si What’s UP.

Sursa: catmusic.ro