Marshmello si Halsey au lansat melodia „Be Kind”

Marshmello și Halsey au făcut echipă și au lansat, pe 1 mai, un nou single impreuna – “Be Kind, însoțit de un lyric video.  

“Imediat cum am terminat piesa, am devenit obsedat de ea, instant”, a declarat Marshmello. “Halsey și cu mine ne-am conectat și am fost pe aceeași lungime de undă legat de ce ne doream sa iasă. Şi a ieșit extraordinar.”

“Be Kind” este cel mai recent single al lui Marshmello și vine după un an presărat cu succese, 2019, în care artistul a fost răsplatit cu numeroase trofee – 5 discuri de platină pentru colaborarea cu Bastille, pentru „Happier”, 4 discuri de platină pentru „Silence”, piesa lansată alături de Khalid și câte o certificare cu platină pentru Project Dreams” ft. Roddy Ricch și “Everyday” ft. Logic.

Halsey și-a început anul cu lansarea noului ei album, “Manic”, care a debutat pe primul loc al topului de albume Billboard și a fost certificat cu discul de platină în numeroase teritorii. Manic include “Without Me”, single ce a scris istorie în Billboard Top 100 (cea mai longevivă piesă a unei artiste din acest secol). Pe materialul discografic mai putem găsi hiuri precum “Graveyard” sau “You Should Be Sad.”