Meduza colaboreaza cu Hozier pentru melodia „Tell It To My Heart”

Certificati cu discuri de Platina, Meduza si Hozier colaboreaza pentru piesa „Tell It To My Heart” 
O capodoperă electronică, plină de emoții și atmosferă, „Tell It To My Heart” îmbină producția sofisticată, marca înregistrată, asociată ferm cu Meduza, cu vocea iconică a lui Hozier.

“Tell It To My Heart” urmează succesul track-ului „Paradise”, colaborarea grupului Meduza cu un alt lider al topurilor irlandeze, Dermot Kennedy, care a obținut premii de platină în mai multe țări, ajungând pe locul 5 în topurile single-urilor din Marea Britanie.

Proiectul Meduza a cucerit scena muzica internationala in 2019, cu hitul „Piece Of Your Hear” (ft. Goodboys), care a adunat 1 miliard de ascultari si o nominalizare la premiile Grammy. A urmat hitul „Lose Control”, o colaborare cu Becky Hill si Goodboys, care a egalat succesul piesei de debut, cu primele locuri in topurile muzicale din UK sau SUA.

Hozier este un tur de forță, premiat cu multe discuri de platină, care a reusit performante incredibile odata cu debutul din 2013, cu single-ul „Take Me To Church”, obținând primul loc in mai multe teritorii, la nivel mondial. De atunci, a lucrat la mai multe albume și single-uri, cimentându-și statutul de unul dintre cei mai importanți compozitori din lume, cu o bază de fani captivati de fiecare lansare.