Michael Kiwanuka lansează videoclipul single-ului „You Ain’t The Problem”

Cum data de lansare a următorului său album se apropie cu pași repezi, Michael Kiwanuka ține neapărat să alimenteze curiozitatea fanilor și lansează videoclipul single-ului „You Ain’t The Problem”.

Noul material video este regizat de către Leonn Ward și încadrat într-un peisaj campestru britanic. Ideea principală sugerată de clip centrează importanța dragostei de sine, a acceptării și celebrează etapa în care fiecare persoană reușește cumva să treacă peste acea perioadă grea, în care se judecă aspru, iar încrederea în forțele proprii se diminuează.
Piesa poate fi asemănată cu un imn al puterii interioare și va fi integrată pe noul material semnat Michael Kiwanuka, a cărui lansare este programată pe 25 octombrie.

Noul album <„KIWANUKA”> explorează conceptul de umanitate în zilele noastre. În același timp, materialul este despre mine și despre cât de greu este să fii artist în aceste vremuri. (…) Albumul înseamnă că am încetat să mai caut aprobarea eroilor mei și că am reușit să merg înainte”, declară Michael Kiwanuka.

Pre-comandă albumul: https://umusic.lnk.to/KiwanukaPre