Minelli lansează EP-ul Nostalgic Illusions

Minelli lansează două piese, Illusion și Nostalgia, care formează EP-ul Nostalgic Illusions. Melodiile sunt redate vizual de lyric videos, realizate de Mihai Sighinaș, ce surprind perfect starea și mesajul de iubire și uitare.

Versurile vorbesc despre iubire, vise obsesive, melancolie și stările date de despărțire, prin care dragostea și nostalgia pot fi confundate cu ușurință.

“După ce am petrecut trei săptămâni pline de muzică în Dance Queen’s House, alături de prieteni dragi și colegi, sunt fericită să vă prezint EP-ul Nostalgic Illusions și două piese în care veți regăsi o parte din sufletul meu și energia mea. Îmi doresc foarte tare să vă bucure și să vă fie aproape în această perioadă. Enjoy!”, a spus Minelli.

Minelli este artistă și songwriter și de-a lungul timpului a semnat hituri pentru artiști mari din România, colaborări importante și a lansat piese care au ajuns rapid pe primele locuri în topurile radiourilor și pe platformele digitale din România și din străinătate. Cea mai recentă melodie, Discoteka, feat, INNA, a fost licențiată și se aude pe radio în peste 15 teritorii.