Myra Monoka lanseaza single-ul si clipul „Rewind”

Dupa ce a colaborat cu numerosi artisti internationali, Myra Monoka lanseaza primul single din cariera solo: „Rewind”. Piesa este un mix contemporan si fresh de r’n’b & electronic pop si e compusa si produsa de catre artista impreuna cu Barna Horvath.

„Lucrez la propriile mele proiecte de un an si jumatate. „Rewind” este o piesa inspirata din toate emotiile pe care le-am simtit in perioada asta, despre jocurile pe care iubitii le joaca unul cu celalalt. Eu am compus linia melodica si partenerul meu de incredere, Barna, m-a ajutat cu orchestratia si inregistrarea piesei in studio”, marturiseste Myra.

Regizat de Micky 357, produs de 235 Productions si filmat in New York, videoclipul este unul plin de culoare, cu un vibe urban cool. „Dupa ce AM:PM Music si Cat Music si-au exprimat interesul, l-am adus in echipa pe Miki357, unul dintre cei mai buni regizori. A fost multa munca, dar si multa distractie!”, a adaugat artista.

Nascuta in Budapesta, Myra Monoka este o compozitoare si producatoare recunoscuta pe plan international datorita colaborarilor sale pentru piese ce au intrat in topurile muzicale din Germania si nu numai. Si-a inceput cariera la doar 6 ani, cand a invatat sa cante la violoncel, iar la 13 ani, Myra era deja admisa la prestigiosul Conservator Bela Bartok din Ungaria.