Nick Strand, Hoaprox si Mio lanseaza single-ul „With You”

Artistii norvegieni Nick Strand si Mio fac echipa cu artistul vietnamez Hoaprox si lanseaza impreuna single-ul „With You”, pe care l-au compus in perioada carantinei, fiind la capete opuse ale planetei.

„With You (Nhau Hung) este despre situatia dificila in care ne aflam, dar despre care, artistii au gasit un mesaj pozitiv, si anume viitorul mai bun care vine, atat timp cat ramanem uniti.

Nick Strand si Mio au luat legatura cu Hoaprox prin intermediul Facebook-ului, in 2019, unde s-au conectat prin pasiunea comuna – muzica si au schimbat numeroase idei.

„Suntem foarte fericiti si multumiti de acest cantec. Totodata, este si melodia la care am petrecut cele mai multe ore ca proiect”, au declarat Nick & Mio.

Piesa „With You” a pornit de la versiunea lansata de Hoaprox si care se numeste „Ngau Hung”, despre care artistul din Vietnam a declarat: „Versiunea originala a piesei inseamna foarte mult pentru mine, mai ales ca a adus si posibilitatea de a colabora cu Nick si Mio si de a crea o varianta mult mai completa”.
 
Nick Stand a facut parte din proiectul „Seeb”, care avea in 2018 peste 2 milioane de stream-uri. Prin intermediul acestui proiect, Nick a avut posibilitatea de a colabora cu artisti precum Justin Bieber, Sia sau Pink si a sustinut concerte in intreaga lume. Mio este parte a Broiler, cu peste 500 milioane de streamuri, dar si discuri de platina in numeroase tari. Una dintre cele mai mari reusite este un remix pentru piesa „Shots”, de la Imagine Dragons, cu peste 250 milioane de ascultari.

Hoaprox este un artist in varsta de 23 ani, din Vietnam, care a castigat in 2017 concursul „The Remix New Generation”, fiind cel mai tanar castigator al competitiei.