Pharrell Williams a înregistrat o melodie care va fi lansată peste 100 de ani!

Artistul american Pharrell Williams si-a prezentat cea mai recenta piesa in fata unui public select, la o petrecere privata, insa aceasta inregistrare inedita nu va fi disponibila decat in 2117.

Melodia a fost denumita “100 Years-The Song We’ll Only Hear If We Care”. Titlul piesei face trimitere la faptul ca oamenii vor putea sa auda acest single doar daca le va pasa de incalzirea globala, informeaza Cnewsmatin.fr. Evenimentul a avut loc pe 13 noiembrie in China, in cadrul unei petreceri private ce a fost organizata la Shanghai de brandul de coniac Louis XIII, produs de casa Remy Martin.Dedicat cauzei protectiei mediului, Pharell Williams a interpretat piesa, apoi a predat singura inregistrare a acesteia lui Ludovic du Plessis, director executiv international al brandului Louis XIII. Gravat pe un disc de argila provenind din zonele calcaroase ale regiunii Cognac, CD-ul va fi plasat intr-un seif si va fi pastrat in pivnitele brandului mentionat.

Acest seif este programat sa se deschida doar peste o suta de ani si ar trebui sa reziste oricaror intemperii, cu exceptia inundatiilor.

Un videoclip de 30 de secunde (publicat pe pagina de Facebook a cantaretului Pharell Williams) contine cateva acorduri ale melodiei si cateva secvente inregistrate in timpul acelei petreceri private.

Louis XIII

Think a century ahead with LOUIS XIII. New song out in 2117 #ifwecare about the 🌎🙏🏾

Publicată de Pharrell Williams pe 14 Noiembrie 2017

In acelasi scop, o inregistrare a filmului “100 Years – The movie you will never see”, de Robert Rodriguez, avandu-l ca scenarist si actor pe John Malkovich, a fost depusa intr-un seif blindat pe 18 noiembrie 2015 in Statele Unite, urmand ca pelicula sa fie proiectata pe 18 noiembrie 2115 in Cognac.

Sursa: ziare.com