Primul artist rus din portofoliul Global Records, RAIM TRIGER, lansează piesa Vremena (Времена)

RAIM TRIGER, primul artist rus din portofoliul Global Records, lansează piesa Vremena (Времена), o melodie cu un touch personal, despre dragoste, gânduri și nedreptate.

Pornind de la versuri, piesa va avea și un challenge pe TikTok, în care utilizatorii vor arăta sau vor vorbi despre un moment din viață în care au fost nevoiți să se prefacă sau să ascundă adevărul.

Piesa a fost compusă de RAIM TRIGER orchestrația îi aparține lui Maxim Panteleev, iar masterul a fost realizat de Albert Tereshcenko.

,,Această piesă este foarte personală, în ea vorbesc despre lucrurile care mi-au tins sufletul în ultima perioadă, despre mine, nedreptate, dragoste și tot felul de gânduri. Vremena este un pas către necunoscut și o încercare de a înțelege rolul meu în lume”, a spus RAIM.

RAIM TRIGER este un tânăr artist din Rusia, născut în anul 1996 în Tatarstan. La 6 ani, a început să studieze pianul și de atunci muzica a fost o parte importantă din viața lui. a absolvit cel mai bun colegiu de jazz din Rusia, Gnessin Russian College, și l-a avut ca profesor de pian pe Igor Brill. Cu trei ani în urmă, artistul a început să-și scrie propriile melodii, iar în 2019 a făcut parte din show-ul tv rus “Pesni”. În piesele sale, RAIM vorbește și reflectează asupra vieții sale așa cum este ea. De curând, a început colaborarea cu Global Records și a început astfel un nou capitol în cariera sa.