R3HAB & Nina Nesbitt lansează “Family Values”

R3HAB își mărește colecția de piese cu încă o colaborare surprinzătoare. DJ-ul olandez face echipă de această dată cu senzația indie-pop, Nina Nesbitt, și lansează single-ul “Family Values”.

După remake-urile pieselor “Creep” și “Smels Like Teen Spirit”, R3HAB revine cu o piesă deep-house, care combină perfect vocea artistei scoțiene, Nina Nesbitt, cu linia melodică a bass-ului. Colaborarea celor doi vine la pachet și cu un mesaj puternic, despre iubire și onestitate, care face ca piesa să fie una cu adevărat specială.

Piesa a fost compusă de R3HAB și Nina Nesbitt și produsă de DJ, care în 2019 se afla pe locul 14 în top 100 DJ MAG.

“Am făcut cunoștință cu vocea Ninei când am produs remixul piesei ‘Somebody Special’ și sunt foarte fericit că am reușit să creăm împreună ‘Family Values’. Nina este o persoană creativă, inteligentă și talentată, cu o viziune pozitivă asupra lumii și sunt de părere că muzica noastră a reușit să captureze exact acest vibe”, mărturisește R3HAB.

“Sunt super încântată de colaborarea cu R3HAB, în special după remixul piesei – ‘Sombody Special’ – la care a lucrat. Am scris ‘Family Values’ într-o singură zi, în timp ce stăteam cu chitara în mâna pe o trambulină. Mi se pare extraordinar cum a reușit R3HAB să facă din ea ceea ce este acum”, completează Nina.

Cu zeci de milioane de vizualizări și stream-uri pe platformele digitale, show-uri sold out și milioane de fani, R3HAB este unul dintre cei mai apreciați DJ din lume. De-a lungul timpului, a lansat single-uri aflate în topurile din întreaga lume și remixuri pentru artiști precum Rihanna, Calvin Harris și Lady Gaga, a avut turnee internaționale importante și face parte din topul realizat de DJ Mag.

De curând, R3HAB s-a alăturat diviziei de talente Global Talent United care îl va reprezenta pe partea de endorsement și imagine în România.