Raluca Leoaca lanseaza single-ul „Rolul secundar”

Cu un CV impresionant, cu zeci de activitati muzicale, cursuri de muzica si experienta ca Vocal Coach in cadrul scolii Crina Mardare Music Experience, Raluca Leoaca lanseaza acum single-ul si videoclipul „Rolul secundar”.

Piesa este compusa de catre Synthetic Music, iar videoclipul a fost regizat de catre Alma Andreescu.

Legaturile Ralucai cu industria muzicala sunt multiple, incepand de la studiile din domeniu, pana la participari alaturi de artisti ca Delia, Sore, Tudor Turcu in cadrul unor concerte ca backing vocal sau texte scrise pentru melodii care au fost inscrise la diferite concursuri.
In plus, din 2011, Raluca este profesor de canto in cadrul scolii Crina Mardare Music Experience, unde are ca responsabilitati dezvoltarea, intelegerea si buna functionare a instrumentului uman numit “voce”.

De la varsta de 4 ani, Raluca a urmat cursurile de balet ale Scolii Populare de Arta din Braila si mai apoi a participat la concursul “Ti amo” Onesti, sectiunea interpretare. A inceput sa studieze pianul de la varsta de 6 ani. Pasiunea pentru pentru muzica, arta, actorie, experienta vietii de scena, toate acestea se regasesc in orele de clasa pe care le sustine in cadrul scolii.