Rema lanseaza “Ginger me”, o piesa despre o iubire neasteptata

Rema, starul pop cu origini nigeriene surprinde cu o piesa usor neobisnuita, cu beaturi afro, versuri simple si vibratii rasunatoare, care empatizeaza cu tanara generatie, dar si cu evenimentele marcante din aceasta perioada.

“Ginger me” este lansat dupa succesul EP-ului lansat de Rema, in 2019, o piesa de dragoste care transmite emotii puternice inca de la primele note.

Rema a fost remarcat de artisti precum Drake, Major Lazer, Becky G sau Rihanna, iar prin vocea sa, cantaretul doreste sa “raspandeasca” dragostea pentru tara natala si intreaga Africa, evident, si cu ajutorul muzicii.

“A sosit momentul sa ne facem auziti, sa ne unim si sa luptam pentru dreptate. Aceasta generatie este si generatia mea, sunt alaturi de cei care au curajul sa spuna lucrurilor pe nume”, a declarat Rema intr-un interviu recent.

Descoperit deja in peste 180 de tari, conform datelor oferite de Shazam, cantaretul Rema promite sa cucereasca topurile de specialitate si inimile celor care rezoneaza cu dreptatea si muzica de suflet.