Selena Gomez și Marshmello dau lovitura cu hitul “Wolfes” și ajung No.1 în Topul Billboard

Selena Gomez și Marshmello urcă de pe locul 7  pe primul loc în Top 100 Billboard Dance/Electronic.

“Wolfes” este al doilea number one pentru Selena Gomez după succesul pe care l-a avut cu piesa “I Want You to Know (feat Zedd)” care s-a menținut timp de 6 săptămâni pe prima poziție în Top 100 Billboard segmentul Dance/Electronic în primăvara anului 2015.  Pentru Marshmello este primul Top 40  “Hot 100 Hit” fiind foarte aproape de a intra în Top 40 cu hit-ul său anterior “Silence”, însă s-a oprit pe poziția 42.

“Wolfes” a fost lansată în urmă cu o săptămână și a adunat peste 35 mil. de vizualizări pe Youtube dominând piața din SUA cu peste 28.000 de descărcări și 8 mil. ascultători pe radiourile americane, potrivit Nielsen Music. Totodata, piesa se menține pe primul loc și în ceea ce privește vânzările digitale pe segmentul Dance/Electronic.

În topul general Billboard Hot 100 (care include toate genurile muzicale), unde No. 1 este piesa “Rockstar (feat 21Savage)” a artistului Post Malone,   “Wolfes” a înregistrat un salt remarcabil urcând de pe poziția 88 până pe poziția 35.

Până acum, artista a strâns nu mai puțin de 19 intrări in Top 40 din Hot 100 Hit, iar “Wolfes” reprezintă al 14-lea succes consecutiv, datând de la piesa “Love You Like a Love Song” (by Gomez and The Scene) cu care a obținut locul 22 în martie 2012.