Evenimente viitoare

VERICAST BMAT

Crește-ți profitabilitatea monitorizând utilizarea muzicii tale.

PROFITĂ DE PORTOFOLIUL TĂU

Cu BMAT cunoști tot timpul care este cota ta de piață și ești la curent cu trend-urile globale în materie muzică difuzată.

Descoperi care sunt cei mai difuzați artiști din portofoliul tău și îți optimizezi investițiile în Artist&Recording.

Ai acces la rapoarte detaliate și topuri săptămânale. Știi în orice moment unde, când și cum a fost difuzat catalogul propriu și poți consulta oricând înregistrările audio și video de pe canalele monitorizate.

despre bmat 2
BENEFICIILE UTILIZĂRII BMAT

Optimizați planul de afaceri și sporiți veniturile prin monitorizarea stațiilor Radio și TV

VERICAST BMAT

Profită de portofoliul tău și inspiră-te pentru viitor

Beneficii Vericast

Interfață prietenoasă

Interfața CRM Vericast este intuitivă și ușor de folosit și pune la dispoziția utilizatorilor statistici și rapoarte detaliate.

Top Labels

Cunoști mereu market share-ul tău dar și pe al competitorilor astfel că îți poți optimiza planul de afaceri.

Top Artiști

Află care sunt cei mai difuzați artiști în funcție de numărul difuzărilor, durata difuzărilor ori după impactul avut în stațiile monitorizate.

Top 100

Află care sunt cele mai difuzate melodii și trend-ul acestora, fie că vorbim de urcări și coborâri în top ori de “new entries”. Generezi rapoarte xls și analizezi orice indice te interesează.

FCF (Frequent Content Filter)

Concentrează-te pe ceea ce este mai important. FCF-urile te ajută să amprentezi cele mai difuzate segmente audio astfel încât să nu pierzi nimic și să obții 100% identificare pentru catalogul propriu.

Ads Report

Crează liste personalizate pentru orice spot comercial din portofoliul tău și urmărește difuzările.

Statistici pentru stațiile monitorizate

Statistici detaliate pentru stațiile monitorizate în funcție de difuzări, ponderi muzicale și impact calculat în funcție de audiențele stațiilor monitorizate și duratele de difuzare.

 
RAPOARTE PERSONALIZATE

Raport săptămânal

Cu VERICAST BMAT poți extrage simplu și ușor orice informații ai avea nevoie pentru a compila rapoarte detaliate în excel, îmbunătățite cu grafice pentru a analiza performanța catalogului propriu și a optimiza la maxim profiturile, însă noi știm că timpul este prețios așa că, săptămânal, îți punem la dispoziție un raport excel detaliat, compilat special pentru producătorii de muzică.

TOP 100

Top 100 săptămânal sub forma tabelară din care reiese ușor trend-ul și evoluția pe săptămâni a celor mai difuzate piese.

Market Share pentru producători

Raport excel cu ajutorul căruia vezi poziția ta din piață comparativ cu ceilalți producări. Conține grafice pentru o mai bună viziune de ansamblu.

Market Share pentru stații monitorizate

Raport excel detaliat din care rezultă cota de piață a fiecărei stații monitorizate.
despre bmat 3

SUPORT ONLINE

Portal de suport dedicat pentru clienți

Cu suport-ul CRM dedicat oferirii de asistență și consiliere ai acces la tutoriale și răspunsuri la diverse probleme. Echipa tehnică BMAT este acolo să te ajute oricând.
Picture5
ALĂTURI DE TINE

Asigurăm training pentru producători

Suport pentru amprentare

Oferim suportul necesar amprentării

BMAT pune la dispoziția producătorilor de muzică tutoriale video pentru amprentarea muzicii, insă, știm că uneori este nevoie de mai mult, de aceea echipa UPFR este gata să-ți ofere suportul necesar pentru ca totul să meargă ușor și amprentarea să se realizeze fără erori.

Suportul este asigurat online, prin intermediul ZOOM Meetings.

Pentru a progama un zoom meeting ne puteți contacta prin email.

testimoni
AMPRENTARE REPERTORIU

Ce este BMAT Vericast?

BMAT este companie de renume specializată în servicii de monitorizare a muzicii difuzate de posturile radio și TV (și nu numai, inclusiv alte servicii unde muzica este utilizată în domeniul ambiental), acoperind atât cataloage naționale, cât și internaționale.

Conform deciziei AGA nr. 9114/23.06 2021, incepand cu 01.07.2021, UPFR utilizeaza rapoartele de monitorizare BMAT in distributia remuneratiilor colectate. In acest caz este important ca repertoriul dumneavoastra sa fie amprentat in baza de date BMAT.

Pe de o parte, procesul de amprentare este unul gratuit ce presupune un efort minim din partea dumneavoastra, pe de alta parte de el depinde gradul de identificare al repertoriului dumneavoastra cat si banii distribuiti de UPFR, in perioada urmatoare, in baza acestui repertoriu.

Rapoartele de monitorizare pentru aceste canale vor fi incarcate in sistemul de distributie, iar datele din aceste rapoarte vor fi comparate cu baza de date Repertoriu din gestiunea UPFR.

Astfel, pentru a avea o identificare cat mai buna a fonogramelor, va rugam sa amprentati  in baza de date BMAT fonogramele ale caror drepturi le detineti.

Pentru realizarea procesului de amprentare, BMAT ofera mai multe solutii, diferentiate in functie de categoriile si numarul de fonograme, solutii enumerate mai jos:

  • - Amprentare prin Vericast Upload (gratuit, pentru toti producatorii)
  • - Amprentare prin FTP (doar pentru producatorii care detin un abonament Vericast)*

*Amprentarea prin FTP este recomandata pentru producatorii care detin cataloage mari si se poate efectua si prin intermediul UPFR (gratuit) sub conditia ca fiecare producator sa puna la dispozitia UPFR fisierele audio si fisierul excel completat cu metadatele corespunzatoare.

Vezi beneficiile utilizarii serviciilor platite Vericast BMAT (click aici).

Amprentarea se realizeaza in conturi distincte, in functie de tipul fonogramei amprentate (fonograma de comert sau fonograma publicata in scop comercial/librarie muzicala).

Daca detineti ambele tipuri de conturi, autentificati-va cu contul specific, in functie de tipul fonogramelor pe care doriti sa le amprentati.

In cazul in care nu mai cunoasteti datele de conectare va rugam sa ne contactati prin email.

Proceduri de amprentare prin Vericast Upload:

Pentru nelamuriri legate de procesul de amprentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa mihai.lungu@upfr.ro sau telefonic la numarul 0731.000.432.

UPFR monitorizeaza principalele posturi Radio si TV din Romania. Lista posturilor monitorizate de UPFR poate fi consultata AICI!

Daca nu ai un cont de amprentare creat, te rugam sa soliciti crearea unui cont prin completarea formularului de mai jos:

Program de lucru

In perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, activitatea UPFR se va desfasura dupa urmatorul program:

  • – Joi, 1 iunie, inchis
  • – Vineri, 2 iunie, doar online
  • – Luni, 5 iunie, inchis

 

Incepand de Marti, 6 iunie se revine la programul normal.

Va multumim!