Super Monkeys lanseaza prima lor piesa din cariera: “Much better”, feat. Ioana Ignat

“Much better”: asa suna si cel mai nou proiect de pe piata muzicala romaneasca format din doi DJ-i si producatori din tara! O coproductie Cat Music si MediaPro Music, primul single lansat de Super Monkeys este un featuring cu Ioana Ignat, talentata artista care a cucerit publicul cu hituri precum “Nu ma uita” si “Nu mai e”. “Much better” este o o piesa fresh, cu beat-uri pop-dance, ce se imbina cu lyric video-ul plin de culoare al celor doi DJ-i.

“Ne-am dorit o voce speciala pentru prima noastra piesa, iar Ioana este exact ce ne-am dorit. Colaborarea noastra cu ea sigur continua pentru ca ne-am inteles si completat foarte bine din prima secunda”, declara Super Monkeys.

“Asa cum spune si titlul, ‘Much better’ este o stare de spirit; vorbeste despre cum reusim sa ramanem optimisti. Si de ce nu, uneori asta se intampla prin muzica. Asa ca va doresc sa va bucurati de fiecare moment, la intensitate maxima”, adauga Ioana Ignat.

Ioana Ignat s-a facut remarcata in cadrul emisiunii concurs „Vocea Romaniei” in 2016, unde s-a clasat in finala, fiind una dintre preferatele publicului. Pe langa timbrul inconfundabil si cele patru instrumente la care a invatat sa cante, pian, chitara acustica, chitara bass si contrabass, Ioana Ignat este si o compozitoare talentata. Printre piesele de succes lansate de artista se numara si „Doar pe a ta“, single ce s-a pozitionat pe primele locuri in chart-urile radio, TV, iTunes, Shazam, timp de peste 20 de saptamani. Recent, tanara artista a lansat alaturi de Dorian Popa “Cand lumea e rea”, clip ce a adunat aproape sase milioane de vizualizari pe YouTube. In plus, Ioana Ignat a fost desemnata zilele trecute “Debutul anului”, in cadrul premiilor muzicale Radio Romania, editia a XVI-a.