The Lumineers anunță albumul „III” și lansează piesa „Gloria”

Pre-comandă materialul: https://thelumineers.lnk.to/IIIPreOrderNe

The Lumineers, una dintre cele mai poetice și creative trupe din industria muzicală, anunță lansarea albumului „III”, veste ce vine însoțită și de surpriza unei noi piese, „Gloria”.

În timpul procesului creator, Wesley Schultz și Jeremiah Fraites au ținut morțiș ca fiecare notă, silabă și pauză din piese să aibă o semnificație aparte, dovedind încă o dată că aranjamentele muzicale nu trebuie să fie dense pentru ca trăirile ascultătorului să atingă cote maxime.

Pentru albumul „III”, Schultz și Fraites au decis să reia colaborarea cu Simone Felice – alături de care au lansat „Cleopatra” (2016), cel de-al doilea material al trupei, certificat cu disc de platină – și să completeze această formulă prin adăugarea violonistei Lauren Jacobson.

Materialul „III” nu se numește așa doar pentru că este cel de-al treilea album lansat de The Lumineers, ci pentru că nouă dintre piesele integrate pe el sunt distribuite sub forma a trei capitole. „III” este o narațiune progresivă, ce integrează elemente contradictorii, care, datorită contextului, ajung a se completa unul pe celălalt și forma un întreg univers.