Top 5 piese care îți vor da energia de care ai nevoie pentru toată săptămâna

Începuturile de săptămână sunt întotdeauna grele, însă muzica este un medicament universal, care ne poate schimba starea doar din câteva acorduri. În această săptămână, starea de bine este asigurată atât de artiști cunoscuți, cât și de alții aflați la început de drum.

Neptunica, alături de Behmer și Sary vin cu „Stuck In My Head”, o piesă ca un imn pentru acea persoană specială care ți-a intrat în minte și-n suflet și care a rămas acolo.

Deeperlove, twoloud și ÆMES păstrează nota sentimentală și ne aduc „Feelings”, o piesă care combină energia cu pasiunea, totul pe un ritm care invită la dans.

Într-o lume în care TikTok-ul crește în popularitate, în care vlogurile sunt o constantă și în care toată lumea caută divertisment, 89ers lansează „Just a prank!”, o piesă făcută special pentru tot ce înseamnă cotidian.

După ce ne-am plimbam prin sentimente și cotidian, a venit momentul să ne bucurăm de tot ce are noaptea de oferit. Marc Blou și Morpheus au lansat „All Night Long”, o piesă ritmată în care pofta de viață este ingredientul principal.

Jaxx Inc. readuce în atenție o piesă care a condus multe persoane pe ringul de dans. Astfel, reinterpretarea piesei „Last Night A DJ Saved My Life” ne plimbă prin tot ce înseamnă familiar, însă nu fără să aducă un strop de noutate în viețile noastre.