Tove Lo a lansat melodia “How Long”

„How Long”, noul single semnat Tove Lo, se regaseste pe coloana sonora a serialului Euphoria, disponibil acum pe HBO.
 
Coloana sonora a serialului se va lansa pe 25 februarie, prin Interscope Records. 

Toate cele opt episoade ale sezonului 2 sunt scrise și regizate de Sam Levinson. Serialul HBO a revenit triumfal cu primul episod al celui de-al doilea sezon, duminică, 9 ianuarie. După ce primul sezon a avut premiera în vara lui 2019, drama a devenit rapid cunoscută pentru selecția sa superbă de muzică, precum și pentru partitura sa originală compusa de artistul și producătorul Labrinth. Acum, fiecare melodie de pe viitoarea coloană sonoră a acestui sezon va amplifica povestea profund emoționantă a serialului.
 
Creat, scris și regizat de Sam Levinson, serialul o are în rol principal pe câștigătoarea premiului Emmy, Zendaya, ce se afla în mijlocul vieților din orașul East Highland. Rue, în vârstă de 17 ani, trebuie să găsească speranța, în timp ce echilibrează presiunile dragostei, pierderii și dependenței. Distribuția ii include pe Zendaya, Hunter Schafer, Nika King, Angus Cloud, Jacob Elordi, Algee Smith, Sydney Sweeney, Alexa Demie, Barbie Ferreira, Maude Apatow, Javon Walton, Dominic Fike, Storm Reid și Austin Abrams.
 
Tove Lo, nominalizată la premiile GRAMMY, a primit numeroase discuri de platină, și și-a făcut debutul în muzica pop în 2014, cu albumul Queen of the Clouds”, care a atins statutul de platină și a obținut succesul global prin hit-urile „Habits (Stay) High)”, „Talking Body” și „Moments”. În 2016, ea a lansat materialul „Lady Wood”, cel de-al doilea album de studio, care a ajuns în top 20 Billboard 200 cu single-ul „Cool Girl” care a înregistrat peste un miliard de streamuri până în prezent. Continuarea, „Blue Lips (Lady Wood Phase II)”, a fost introdusa de revista Rolling Stone in topul celor „20 cele mai bune albume pop din 2017”. 

În plus, single-ul „Bitches” [feat. Charli XCX, Icona Pop, Elliphant și ALMA] a reprezentat un moment decisiv de „women empowerment”, directie pe care Tove Lo a cimentat-o inca de la debut. De-a lungul carierei sale, Tove Lo a sustinut mai multe turnee solo, dar a si cantat in deschiderea unor artisti precum Coldplay și Katy Perry. Simultan, Tove Lo a dominat peisajul pop international compunand piesa „Love Me Like You Do” pentru Fifty Shades of Grey, interpretata de Ellie Goulding. Tove Lo a mai scris si „Homemade Dynamite”, a lui Lorde, si a lucrat cu diversi compozitori pentru artisti precum Dua Lipa, Years & Years, Charli XCX, Adam Lambert, Zara Larsson, Icona Pop, Victoria Justice, Wiz Khalifa, Doja Cat, Charli XCX, Kylie Minogue, Nick Jonas, Sean Paul, Duran Duran, FINNEAS, Alesso și Diplo.