TWO și Sandra N. lansează “Noi amintiri”

Cu siguranță vă era dor de o nouă colaborare Two și Sandra N, după ce melodiile lor au strâns milioane de vizualizări. Cei 3 și-au unit forțele pentru a crea “Noi amintiri” pe note muzicale.

Noul single “Noi amintiri” este despre speranța care rămâne în suflet după orice despărțire. Piesa este un îndemn pozitiv pentru toți cei care au încredere că fiecare moment trebuie să fie memorabil.

“Sunt foarte fericită că am reușit să dăruim încă o piesă publicului alături de Two și sper ca această colaborare să ajungă la inimile tuturor celor ce o ascultă.” A declarat Sandra N.

Single-ul a fost compus de TWO, Sandra N și Dorian Oswin iar videoclipul regizat de Faniel Liebeg a fost filmat la Museum of Senses.

Sandra N și-a început cariera încă de mică, de la vârsta de 4 ani, când a concurat la un show muzical pentru copii. A reprezentat țara noastră la numeroase festivaluri de muzică din Turcia și Italia. Artista a ajuns rapid la inimile oamenilor, cumulând zeci de milioane de vizualizări pe YouTube cu piese că “Mă dor ochii, mă dor”, “Liar” sau “Amor Gitana”. După pauza pe care a făcut-o devenind mămica, Sandra a lansat piesa “De dragul tău”, iar acum și-a unit forțele cu Two pentru o colaborare cu un mesaj puternic și un sound care te face să dansezi.