Valeria Stoica debuteaza cu albumul “I Don’t Like Roses”

Valeria Stoica, artista neconventionala din Republica Moldova in varsta de 24 de ani debuteaza cu albumul “I Don’t Like Roses.”

Albumul reprezinta o imbinare armonioasa a 9 piese, atat in limba romana, cat si in limba engleza.  Piesa “The Writer” este lansata in premiera, fiind o surpriza pentru fani. Acest album este imaginea procesului de transformare al Valeriei dintr-un copil influentat de naivitatea varstei, intr-un artist matur, cu un un scop si o viziune bine definite.

De la “Get back” la “Empty Air”, ascultatorul este purtat printr-o avalansa de emotii, ce contureaza tranzitia Valeriei de la o copila destul de incapatanata, asa cum se descrie artista, catre o femeie integra, inzestrata cu o intelegere mult mai profunda si clara a mecanismelor vietii.

“I Don’t Like Roses” este despre oameni. Este o poveste despre oamenii pe care Valeria i-a intalnit de-a lungul vietii – o poveste despre iubire, vise, durere si speranta. “I Don’t Like Roses” reprezinta un fascinant proces de alchimie, in care o inima inselata de aparente devine mai puternica.

Albumul este scris si compus de Valeria Stoica, licentiat la UMG, WMG, Believe Music, Kobalt (AWAL Digital Limited), ROTON S.R.L. (in numele: Quattro Music); Warner Chappell, productia apartinandu-i lui Vladimir Chopsticks.