Vera lanseaza piesa “Ramai cu bine”

Vera continua seria de lansari cu piesa “Ramai cu bine”, o scrisoare de adio pe note muzicale. Artista din Republica Moldova canta despre trairile de la finalul unei relatii si rememoreaza momente dintre ea si persoana iubita.

Perioada de lockdown i-a ajutat pe Vera si pe Vlad Isac, producatorul cu care aceasta colaboreaza, cu inspiratie si au reusit sa finalizeze numeroase piese. Inainte de “Ramai cu bine”, artista a mai lansat doua single-uri, “Capatul lumii” si “Ma gandesc la tine”, la o distanta de doar doua saptamani intre ele.  Muzica si textul celor trei piese au fost realizate de Vera, impreuna cu Vlad Isac, cel care a facut si productia lor.

Vera este o artista completa, originara din Republica Moldova. Prima sa iubire este actoria, insa muzica este visul pe care il urmeaza in acest moment. A studiat la Academia de Teatru si Arte Plastice din Chisinau, Facultatea de Actorie si a lucrat in radio timp de 3 ani, unde a inteles ca poate schimba lumea prin muzica. A participat la Eurovision Moldova, X Factor Romania si la Canta cu mine, dar a fost si prima moldoveanca ajunsa la Vocea Turciei.