Years & Years lanseaza astazi albumul mult asteptat, “Palo Santo”

Years & Years lanseaza astazi albumul mult asteptat, “Palo Santo”.

Cel de-al doilea album semnat Years & Years este acompaniat de scurtmetrajul cu acelasi nume, regizat de Fred Rowson, cu Olly Alexander, Dame Judi Dench, Ben Wishaw si actorul thailandez Vithaya Pansringarm in rolurile principale.

“Palo Santo” este un spatiu construit in imaginatia lui Olly Alexander, un spatiu in care ii este permis sa fie “liber, fara sa fie constrans de gen sau sexualitate”. Acest minunat univers paralel denumit Palo Santo, la ani lumina distanta de spatiul actual, a inceput sa fie conturat si impartasit publicului printr-o serie de clipuri care acum conchid cu lansarea scurtmetrajului cu acelasi nume, Palo Santo.

Denumirea “Palo Santo” isi are radacinile in numele unui lemn sacru, insa in scurtmetrajul Years & Years face referire la un oras situat pe o planeta indepartata, unde oamenii sunt o forma rara de viata si sunt venerati si idealizati de catre o societata androida. In aceasta lume paralela, Olly este recrutat pentru a intretine spectacole intr-o serie de baruri tip cabaret, pentru un sef artificial cunoscut drept “The Showman”.

Influentele Britpop ale trupei Years & Years sunt inconfundabile si stau la baza sound-ului distinct care au consacrat-o si care se consolideaza odata cu cel de-al doilea album, “Palo Santo”. Pe acest album se poate resimti si o influenta usor tribala, care duce cu gandul la o comunitate distincta, separata de societatea actuala, in care minoritatea devine majoritate si toate lumea este binevenita pentru ca nu exista preconceptii.

O mare parte din merit ii revine solistului Olly Alexander, un front-man desarvasit, care isi asuma din plin responsabilitatea de pop star. Personalitatea lui Olly se reflecta in albumul “Palo Santo” si prin varietatea de colaborari abordate, cu artisti precum Kid Harpoon, Greg Kurstin, Julia Michaels si Justin Trantor.

Years & Years se concentreaza anul acesta pe turneul de promovare al albumului “Palo Santo” si promite sa ajunga in toate colturile lumii. Pentru mai multe detalii despre turneu puteti intra aici: https://yearsandyears.com/#tour

Tracklist „Palo Santo” (Deluxe):
1. „Sanctify”
2. „Hallelujah”
3. „All For You”
4. „Karma”
5. „Hypnotised”
6. „Rendezvous”
7. „If You’re Over Me”
8. „Preacher”
9. „Lucky Escape”
10. „Palo Santo”
11. „Here”
12. „Howl”
13. „Don’t Panic”
14. „Up In Flames”