...

Evenimente viitoare

Acces alte documente

 

Pentru documentele la care accesul e permis înainte de AGA doar membrilor UPFR, este necesară obținerea unui cont de acces in platforma!

ATENTIE!

Această secțiune este o facilitate creata doar pentru membrii UPFR, în vederea consultării documentelor care se dezbat cu ocazia acestui eveniment!

Dacă sunteți utilizator de muzică și doriți accesul în platforma dedicată utilizatorilor de muzică, vă rugăm să vă adresați inspectorului care se ocupă de zona în care este localizat punctul dumneavoastra de lucru. Consultați lista inspectorilor zonali AICI.


Sunt membru UPFR, am deja cont și vreau să accesez documentele.

login
Nu am cont și doresc crearea unui cont de utilizator.

În vederea vizualizarii documentelor supuse aprobării AGA, aveți nevoie de un cont de acces.

Pentru obținerea unui cont de utilizator vă rugăm să descărcați  modelul de cerere (descarca model cerere).

Cererea trebuie să conțină denumirea societății, denumirea persoanei care va accesa documentele, adresa de mail și să fie semnată de reprezentantul legal al firmei.

După completarea și semnarea cererii de către reprezentantul legal, vă rugăm să încărcați documentul utilizând formularul de mai jos sau să il trimiteți pe adresa  secretariat@upfr.ro

  Imediat ce veți primi parola de acces pentru autentificare, puteți să accesati documentele online si să vă folosiți credențialele de conectare (numele de utilizator și parola).

  AMPRENTARE REPERTORIU

  Ce este BMAT Vericast?

  BMAT este companie de renume specializată în servicii de monitorizare a muzicii difuzate de posturile radio și TV (și nu numai, inclusiv alte servicii unde muzica este utilizată în domeniul ambiental), acoperind atât cataloage naționale, cât și internaționale.

  Conform deciziei AGA nr. 9114/23.06 2021, incepand cu 01.07.2021, UPFR utilizeaza rapoartele de monitorizare BMAT in distributia remuneratiilor colectate. In acest caz este important ca repertoriul dumneavoastra sa fie amprentat in baza de date BMAT.

  Pe de o parte, procesul de amprentare este unul gratuit ce presupune un efort minim din partea dumneavoastra, pe de alta parte de el depinde gradul de identificare al repertoriului dumneavoastra cat si banii distribuiti de UPFR, in perioada urmatoare, in baza acestui repertoriu.

  Rapoartele de monitorizare pentru aceste canale vor fi incarcate in sistemul de distributie, iar datele din aceste rapoarte vor fi comparate cu baza de date Repertoriu din gestiunea UPFR.

  Astfel, pentru a avea o identificare cat mai buna a fonogramelor, va rugam sa amprentati  in baza de date BMAT fonogramele ale caror drepturi le detineti.

  Pentru realizarea procesului de amprentare, BMAT ofera mai multe solutii, diferentiate in functie de categoriile si numarul de fonograme, solutii enumerate mai jos:

  • – Amprentare prin Vericast Upload (gratuit, pentru toti producatorii)
  • – Amprentare prin FTP (doar pentru producatorii care detin un abonament Vericast)*

  *Amprentarea prin FTP este recomandata pentru producatorii care detin cataloage mari si se poate efectua si prin intermediul UPFR (gratuit) sub conditia ca fiecare producator sa puna la dispozitia UPFR fisierele audio si fisierul excel completat cu metadatele corespunzatoare.

  Vezi beneficiile utilizarii serviciilor platite Vericast BMAT (click aici).

  Amprentarea se realizeaza in conturi distincte, in functie de tipul fonogramei amprentate (fonograma de comert sau fonograma publicata in scop comercial/librarie muzicala).

  Daca detineti ambele tipuri de conturi, autentificati-va cu contul specific, in functie de tipul fonogramelor pe care doriti sa le amprentati.

  In cazul in care nu mai cunoasteti datele de conectare va rugam sa ne contactati prin email.

  Proceduri de amprentare prin Vericast Upload:

  Pentru nelamuriri legate de procesul de amprentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa mihai.lungu@upfr.ro sau telefonic la numarul 0731.000.432.

  UPFR monitorizeaza principalele posturi Radio si TV din Romania. Lista posturilor monitorizate de UPFR poate fi consultata AICI!

  Daca nu ai un cont de amprentare creat, te rugam sa soliciti crearea unui cont prin completarea formularului de mai jos:

  Program de lucru

  In perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, activitatea UPFR se va desfasura dupa urmatorul program:

  • – Joi, 1 iunie, inchis
  • – Vineri, 2 iunie, doar online
  • – Luni, 5 iunie, inchis

   

  Incepand de Marti, 6 iunie se revine la programul normal.

  Va multumim!

   

  Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
  Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.