Evenimente viitoare

Știri

BMAT oferă 30 de burse pentru formarea viitorilor lideri ai inovației din industria muzicală

În colaborare cu IMB International Music Business School, BMAT Music Innovators invită tineri absolvenți și profesioniști să aplice pentru burse de talent cu scopul de a facilita inovația în industria muzicală.

Fiind în strânsă colaborare cu IMB International Music Business School din 2018, liderii globali ai tehnologiei muzicale BMAT Music Innovators finanțează 30 de burse de talent în valoare de 90.000 de euro pentru anul universitar 2021-22.

Inițiativa se adresează atât studenților, cât și profesioniștilor deja înscriși în modulele IMB School’s Challenges.

Bursele din programul „BMAT x Innovation” oferă o oportunitate unică de învățare și formare profesională. Candidații selectați vor avea șansa de a găsi soluții aplicabile în proiectele unor companii muzicale globale, precum YouTube Music, Sony Music, Warner Chappell, Primavera Sound, BMAT și altele.

Candidații selectați pentru modul se vor confrunta cu 7 „provocări” diferite pe parcursul anului universitar. Aceste provocări vor avea ca scop deprinderea și aprofundarea cunoștințelor de tehnici de strategie globală în afaceri, inovație tehnologică în sectorul muzical și managementul comunității, aceste discipline fiind piloni cheie în dezvoltarea sectorului muzical.

David Loscos, Director IMB School: “Am fondat the Challenges Module alături de lideri globali pentru a implica studenții, direct și activ în găsirea unor răspunsuri și soluții valoroase pentru întregul sector muzical.”

Inițiativa de față are ca scop atragerea și formarea viitorilor lideri ai inovației din industria muzicală.

BMAT își dorește să contribuie activ la formarea unei noi generații de specialiști cu o viziune globală, facilitând instruirea lor pentru a conduce și dezvolta o afacere in domeniul muzical.

Procesul de înscriere se împarte în 2 runde. Prima rundă de înscrieri se încheie în 22 august 2021 și se adresează celor interesați în obținerea unei burse pentru studii universitare de masterat, iar doua rundă se încheie în 10 octombrie 2021, și este adresată studenților postuniversitari.

Pentru a aplica, vă rugăm descărcați acest fișier.

Multe informații despre inițiativă:
https://www.imbschool.eu/en/talent-scholarships-2021-22/.

Despre IMB International Music Business School
business school

IMB School este prima școală internațională de business dedicată exclusiv formării profesioniștilor din sectorul muzical. Cu un istoric de peste 15 ani, programul IMB de formare academică este conceput de și pentru lumea business-ului muzical. Absolvenții IMB International Music Business School acumulează atât cunoștințe teoretice, cât și practice pe care le aplică pe tot parcursul studiilor.

imbschool.com
contact@imbschool.eu

Despre BMAT Music Innovators

bmat music inovators small

BMAT este o companie de muzicală inovativă care are misiunea de a indexa toate datele de utilizare și deținere a muzicii. BMAT ajută toate companiile și actorii din industria muzicală să își îmbunătățească operațiunile de date, asigurându-se că artiștii sunt plătiți pentru difuzări. În fiecare zi BMAT livrează 27 de miliarde de match-uri și 80 de milioane de identificări către organisme de gestiune colectiva, producători, case de discuri și radiodifuzori la nivel global.

Cu ajutorul tehnologiilor avansate precum Machine learning și experiența vastă în materie de drepturi de autor, sistemul de operare muzical BMAT oferă toate datele și mijloacele necesare pentru transparentizarea și îmbunătățirea proceselor din industria muzicală globală.

bmat.com
press@bmat.com

Sursă: https://www.bmat.com/blog/2021/07/26/bmat-offers-30-talent-scholarships-to-aspiring-music-biz-leaders/

Doriți să aflați mai multe despre serviciile BMAT în România? Vizitați pagina dedicată pentru serviciile BMAT, AICI!{:}{:en}BMAT Music Innovators are partnering with IMB International Music Business School to call forward aspiring young professionals to work on real challenges and help better the music sector through innovation.

AMPRENTARE REPERTORIU

Ce este BMAT Vericast?

BMAT este companie de renume specializată în servicii de monitorizare a muzicii difuzate de posturile radio și TV (și nu numai, inclusiv alte servicii unde muzica este utilizată în domeniul ambiental), acoperind atât cataloage naționale, cât și internaționale.

Conform deciziei AGA nr. 9114/23.06 2021, incepand cu 01.07.2021, UPFR utilizeaza rapoartele de monitorizare BMAT in distributia remuneratiilor colectate. In acest caz este important ca repertoriul dumneavoastra sa fie amprentat in baza de date BMAT.

Pe de o parte, procesul de amprentare este unul gratuit ce presupune un efort minim din partea dumneavoastra, pe de alta parte de el depinde gradul de identificare al repertoriului dumneavoastra cat si banii distribuiti de UPFR, in perioada urmatoare, in baza acestui repertoriu.

Rapoartele de monitorizare pentru aceste canale vor fi incarcate in sistemul de distributie, iar datele din aceste rapoarte vor fi comparate cu baza de date Repertoriu din gestiunea UPFR.

Astfel, pentru a avea o identificare cat mai buna a fonogramelor, va rugam sa amprentati  in baza de date BMAT fonogramele ale caror drepturi le detineti.

Pentru realizarea procesului de amprentare, BMAT ofera mai multe solutii, diferentiate in functie de categoriile si numarul de fonograme, solutii enumerate mai jos:

  • – Amprentare prin Vericast Upload (gratuit, pentru toti producatorii)
  • – Amprentare prin FTP (doar pentru producatorii care detin un abonament Vericast)*

*Amprentarea prin FTP este recomandata pentru producatorii care detin cataloage mari si se poate efectua si prin intermediul UPFR (gratuit) sub conditia ca fiecare producator sa puna la dispozitia UPFR fisierele audio si fisierul excel completat cu metadatele corespunzatoare.

Vezi beneficiile utilizarii serviciilor platite Vericast BMAT (click aici).

Amprentarea se realizeaza in conturi distincte, in functie de tipul fonogramei amprentate (fonograma de comert sau fonograma publicata in scop comercial/librarie muzicala).

Daca detineti ambele tipuri de conturi, autentificati-va cu contul specific, in functie de tipul fonogramelor pe care doriti sa le amprentati.

In cazul in care nu mai cunoasteti datele de conectare va rugam sa ne contactati prin email.

Proceduri de amprentare prin Vericast Upload:

Pentru nelamuriri legate de procesul de amprentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa mihai.lungu@upfr.ro sau telefonic la numarul 0731.000.432.

UPFR monitorizeaza principalele posturi Radio si TV din Romania. Lista posturilor monitorizate de UPFR poate fi consultata AICI!

Daca nu ai un cont de amprentare creat, te rugam sa soliciti crearea unui cont prin completarea formularului de mai jos:

Program de lucru

In perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, activitatea UPFR se va desfasura dupa urmatorul program:

  • – Joi, 1 iunie, inchis
  • – Vineri, 2 iunie, doar online
  • – Luni, 5 iunie, inchis

 

Incepand de Marti, 6 iunie se revine la programul normal.

Va multumim!