BMAT Music Innovators Logo trick

Sistem inovator din Industria Muzicală

Fondată în 2005 în Barcelona de către un grup de muzicieni și doctori in inginerie acustică, compania BMAT a evoluat de la un simplu hub tehnologic la un sistem complex de monitorizare, bazat pe învățare automată (machine learning), iar în prezent se definește ca un sistem de operare ce interconectează toate entitățile din industria muzicală.

BMAT satisface nevoile tuturor jucătorilor din industria muzicală – radiodifuzori, servicii digitale, societăți de colectare, editori, producători și mulți alții.

despre bmat 2
despre bmat new

PRECIZIE DE IDENTIFICARE

Tehnologie avansată de identificare

99,9% PRECIZIE DE IDENTIFICARE pentru sunete mai lungi de 2 secunde

90-93% PRECIZIE DE IDENTIFICARE pentru muzica de fundal

despre bmat 3

Monitorizare RADIO-TV

BMAT colaborează si furnizeaza servicii pentru peste 4.700 de companii din întreaga lume!

 

 

despre bmat 5

VERICAST BMAT

Conectează toți jucătorii din industria muzicală
și amplifică valoarea muzicii

topic

Conexiunea cu alte companii

Conectarea în platforma BMAT vă ajută să vă sincronizați și să colaborați cu toți clienții BMAT datorită transparenței si abordării globale și obiective!

topic2

Date corecte

Platforma BMAT oferă date complete, actualizate în mod constant de detinatorii de drepturi, parteneri de încredere, fiind supravegheate și verificate meticulos de o echipă de experți.

topic3

Câștiguri mai mari

BMAT își propune să accelereze dezvoltarea industriei muzicale, ajutând companiile de înregistrări și artiștii să prospere. Prin folosirea serviciilor oferite de BMAT sunt optimizate operațiunile în companiile care investesc in muzică și sunt maximizate recuperarea investițiilor prin recunoașterea muzicii utilizate.

VERICAST BMAT

Servicii de monitorizare radio-tv pentru
Casele de Producție Muzicală și Radiodifuzori

Indiferent dacă investiți în producții muzicale sau utilizați muzică, conectați-vă pentru a vă ușura operațiunile, a vă crește veniturile și a fi în legătură cu toți ceilalți actori de pe piața muzicală!

bmat radiodifuzor producator

Ești producător de muzică?

Utilizând serviciile BMAT poți să crești profitabilitatea având acces la monitorizările unde muzica ta este utilizată! Ai acces la topuri săptămânale și ești în pas cu trend-ul. Analizează market share-ul tău și vezi unde te poziționezi în piață.

Ești radiodifuzor?

Află cum îți poți reduce costurile și crește veniturile. Optimizează raportarea către organismele de gestiune cu ajutorul REPORTAL RADIO sau TV.