Declara online Playlist-ul

Vă rugăm respectuos să ne înaintaţi playlist-ul în format electronic cuprinzând operele muzicale radiodifuzate, conform modelului de playlist din tabelul de mai jos (format excel) utilizand formularul de mai jos ori prin e-mail la adresa playlist@upfr.ro sau pe suport CD/DVD prin poştă, însoţit de o adresă semnată şi ştampilată care va certifica, pe proprie răspundere, veridicitatea informaţiilor conţinute de raport.

Vezi tabel declarare playlist (click aici)

În situaţia în care alegeţi să înaintaţi playlistul pe suport CD/DVD, vă rugăm ca acesta să fie cu sesiune închisă de scriere.

Precizăm faptul ca playlistul se înaintează lunar, până la data de 25 a lunii următoare pentru luna anterioară. Acest format permite UPFR identificarea titularilor de drepturi conexe, reprezentând în acelaşi timp, baza corectă de repartizare a sumelor cuvenite fiecăruia dintre aceştia.

De asemenea, vă comunicam faptul că raportarea playlistului, potrivit modelului anterior amintit, este prevazută de art. 162 lit. f) din Legea nr. 8/1996 republicată (M.Of. nr. 489/14.06.2018) si de pct. 10 lit. a) din Metodologia publicata prin Decizia ORDA nr. 216/2011 în M.Of. nr. 470/05.07.2011 pentru posturile de radio si de pct. 9 lit. a) din Metodologia publicată prin Decizia ORDA nr. 133/2012 în M.Of. nr. 520/26.07.2012, pentru posturile TV.
  Pasi de urmat

  1. Descarca si completeaza declaratia pe propria raspundere (click aici)
  2. Descarca si completeaza fisierul de playlist (click aici)
  3. Incarca declaratia si playlist-ul utilizand formularul din partea stanga

  Mentionam ca declararea playlist-ului pe suport optic, direct, la sediul UPFR, ramane valabila pentru societatile care nu au posibilitati de accesare a internetului, ambele moduri de declarare fiind acceptate in egala masura.

  Totodata va informam ca puteti declara playlist-ul si prin email la adresa playlist@upfr.ro ca o varianta alternativa. Va rugam sa atasati la email documentele completate (fisierul de playlist si declaratia pe propria raspundere).

  In cazul declararii playlist-ului online, fie prin utilizarea formularului din partea stanga, fie direct pe email, puteti transmite doar fisiere mai mici de 15MB. In cazul in care fisierele vor depasi capacitatea de 15MB, la cerere, va vom pune la dispozitie un cont de ftp.

  Pentru alte nalamuriri, ne puteti contacta la numarul +40.725.525.862 sau prin email la adresa playlist@upfr.ro

  Iti multumim!