Evenimente viitoare

Loading Events
white and gray office rolling chairs

Adunarea Generală Anuală a membrilor UPFR – 23 iunie 2021

23 iunie 2021 @ 11:00 - 16:00

Stimați membri,

Având în vedere amânarea ședinței anuale stabilite inițial a se desfășura in data de 22 – 23 aprilie 2021, conform convocatorului nr. 3525 din data de 19.03.2021 și având în vedere adresa cu numărul de înregistrare 4881/16.04.2021, prin care v-am comunicat că vom reveni imediat ce situația și legislația va permite desfășurarea adunării cu prezența fizică a membrilor, în conformitate cu dispozițiile legale și statutare, Consiliul Director al Uniunii Producătorilor de Fonograme din România – Asociația pentru Drepturi Conexe (UPFR) convoacă ședința Adunării Generale Anuale pentru data de 23 iunie 2021, începând cu ora 11:00, la Phoenicia Grand Hotel, sala București, mezanin, din Bulevardul Alexandru Șerbănescu, Nr. 87, Sector 1, București.

Menționăm că materialele supuse aprobării în cadrul Adunării Generale Anuale pot fi consultate oricând la sediul UPFR, în baza art. 170 alin. 7 din Legea nr. 8/1996 republicată, iar pentru membrii care doresc sa le acceseze on-line, acestea pot fi vizualizate în format electronic, la cerere (https://upfr.ro/acces-alte-documente/)

Adunarea Generală Anuală a membrilor UPFR va avea următoarea ordine de zi:

1. Aprobarea dării de seamă pe anul 2020;
2. Prezentarea raportului consiliului de supraveghere;
3. Prezentarea raportului comisiei permanente speciale privind accesul la informații;
4. Prezentarea declarațiilor membrilor consiliului director și consiliului de supraveghere aferente anilor 2019 și 2020;
5. Alegerea componenței consiliului director;
6. Alegerea componenței comisiei permanente speciale privind accesul la informații;
7. Alegerea componenței consiliul de supraveghere;
8. Stabilirea strategiei și a obiectivelor generale pentru anul 2021;
9. Aprobarea bugetului estimativ de venituri și cheltuieli pe anul 2021;
10. Aprobarea comisionului de gestiune aferent anului 2021;
11. Aprobarea modificărilor la Statutul UPFR;
12. Aprobarea taxei de înscriere ca membru în UPFR, aprobarea cotizației de membru anuală și a taxei anuale pentru calcularea distinctă a remunerațiilor aferente co-producțiilor;
13. Aprobarea Politicii Generale de repartiție pentru anul 2021;
14. Diverse

În situația în care cvorumul nu va fi întrunit la prima convocare, Adunarea Generală Anuală a membrilor UPFR va avea loc a doua zi, la aceeași oră și locație, adică în data de 24 iunie 2021, ora 11:00, la Phoenicia Grand Hotel, sala București, mezanin, din Bulevardul Alexandru Șerbănescu, Nr. 87, Sector 1, București.

Toți membrii sunt rugați să confirme participarea la ședință la adresa de e-mail office@upfr.ro secretariat@upfr.ro sau la tel. 021.222.20.45/46/47/48.

În cazul membrilor care sunt reprezentați de alte persoane decât reprezentantul legal, aceștia sunt rugați să trimită împuternicirea semnată de către conducere la adresele de e-mail office@upfr.ro / secretariat@upfr.ro sau prin poștă, până cel târziu la începutul ședinței Adunării Generale.

Distribuie

  • This event has passed.

Details

Date:
23 iunie 2021
Time:
11:00 - 16:00
Event Category:

Venue

Phoenicia Grand Hotel, sala București, mezanin
Bulevardul Alexandru Șerbănescu, Nr. 87, Sector 1
Bucuresti, România
+ Google Map
View Venue Website

Organizer

Uniunea Producătorilor de Fonograme din România
Phone
021.222.20.45 /46 /47
Email
secretariat@upfr.ro
View Organizer Website
AMPRENTARE REPERTORIU

Ce este BMAT Vericast?

BMAT este companie de renume specializată în servicii de monitorizare a muzicii difuzate de posturile radio și TV (și nu numai, inclusiv alte servicii unde muzica este utilizată în domeniul ambiental), acoperind atât cataloage naționale, cât și internaționale.

Conform deciziei AGA nr. 9114/23.06 2021, incepand cu 01.07.2021, UPFR utilizeaza rapoartele de monitorizare BMAT in distributia remuneratiilor colectate. In acest caz este important ca repertoriul dumneavoastra sa fie amprentat in baza de date BMAT.

Pe de o parte, procesul de amprentare este unul gratuit ce presupune un efort minim din partea dumneavoastra, pe de alta parte de el depinde gradul de identificare al repertoriului dumneavoastra cat si banii distribuiti de UPFR, in perioada urmatoare, in baza acestui repertoriu.

Rapoartele de monitorizare pentru aceste canale vor fi incarcate in sistemul de distributie, iar datele din aceste rapoarte vor fi comparate cu baza de date Repertoriu din gestiunea UPFR.

Astfel, pentru a avea o identificare cat mai buna a fonogramelor, va rugam sa amprentati  in baza de date BMAT fonogramele ale caror drepturi le detineti.

Pentru realizarea procesului de amprentare, BMAT ofera mai multe solutii, diferentiate in functie de categoriile si numarul de fonograme, solutii enumerate mai jos:

  • – Amprentare prin Vericast Upload (gratuit, pentru toti producatorii)
  • – Amprentare prin FTP (doar pentru producatorii care detin un abonament Vericast)*

*Amprentarea prin FTP este recomandata pentru producatorii care detin cataloage mari si se poate efectua si prin intermediul UPFR (gratuit) sub conditia ca fiecare producator sa puna la dispozitia UPFR fisierele audio si fisierul excel completat cu metadatele corespunzatoare.

Vezi beneficiile utilizarii serviciilor platite Vericast BMAT (click aici).

Amprentarea se realizeaza in conturi distincte, in functie de tipul fonogramei amprentate (fonograma de comert sau fonograma publicata in scop comercial/librarie muzicala).

Daca detineti ambele tipuri de conturi, autentificati-va cu contul specific, in functie de tipul fonogramelor pe care doriti sa le amprentati.

In cazul in care nu mai cunoasteti datele de conectare va rugam sa ne contactati prin email.

Proceduri de amprentare prin Vericast Upload:

Pentru nelamuriri legate de procesul de amprentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa mihai.lungu@upfr.ro sau telefonic la numarul 0731.000.432.

UPFR monitorizeaza principalele posturi Radio si TV din Romania. Lista posturilor monitorizate de UPFR poate fi consultata AICI!

Daca nu ai un cont de amprentare creat, te rugam sa soliciti crearea unui cont prin completarea formularului de mai jos:

Program de lucru

In perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, activitatea UPFR se va desfasura dupa urmatorul program:

  • – Joi, 1 iunie, inchis
  • – Vineri, 2 iunie, doar online
  • – Luni, 5 iunie, inchis

 

Incepand de Marti, 6 iunie se revine la programul normal.

Va multumim!