...

Evenimente viitoare

Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Amânare Adunarea Generală Anuală a membrilor UPFR – 22 aprilie 2021

22 aprilie 2021 @ 10:00 16:00

white and gray office rolling chairs

Stimați membri,

Având în vedere complexitatea subiectelor aflate pe ordinea de zi a Adunării Generale Anuale a membrilor Uniunii Producătorilor de Fonograme din România – Asociația pentru drepturi conexe (prescurtarea fiind in continuare UPFR), dificultatea organizării acesteia în mediul online, precum si a securizarii deciziilor care se vor lua in cadrul ei,

Consiliul Director a hotărât prin Decizia nr. 4483 din data de 08.04.2021, ca ședința anuală a membrilor UPFR programată a se desfășura în data de 22 aprilie 2021 (conform convocatorului cu nr. înreg. 3525 din data de 19.03.2021) să fie amânată la o dată ulterioară, astfel încât subiectele de interes să poată fi dezbătute într-o ședință cu prezența fizică a membrilor.

Data amânării ședinței anuale va fi comunicată în timp util.

De asemenea, având în vedere că o parte din documentele supuse aprobării în sedința anuală se depun la ANAF până cel târziu la data de 30 aprilie 2021, Consiliul Director a hotărât prin Decizia nr. 4483 din data de 08.04.2021, ca următoarele subiecte:

1. Aprobarea Raportului anual de activitate al UPFR pe anul 2020;
2. Aprobarea situațiilor financiare la 31.12.2020, a bugetului rectificativ de venituri și cheltuieli a bilanțului contabil;
3. Prezentarea Raportului cenzorului asupra activității economico-financiare aferente anului 2020;
4. Împuternicirea directorului executiv pentru semnarea formei finale a Procesului Verbal și a Hotărârilor adoptate pe mail cu privire la subiectele de mai sus, de către Adunarea Generală, în vederea depunerii acestora la autorități.
să fie trimise spre analiza şi aprobare urgentă pe mail, pentru a fi votate în baza art. 9.3 (IV) din Statutul UPFR.

În urma primirii documentelor, vă rugăm să trimiteți votul pe mail, în termen de 5 zile de la recepționarea acestor documente, în vederea întocmirii Hotărârilor AGA UPFR.

În cazul în care nu ați primit mail-ul, vă rugăm să contactați de urgență secretariatul UPFR.

Celalalte subiecte din convocatorul trimis către AGA cu nr.înreg. 3525/19.03.2021 vor fi discutate în cadrul şedinţei Adunării Generale Anuale a UPFR, ulterior ridicării măsurilor restrictive privind numărul participanţilor şi cele de distanţare socială instituite pe teritoriul României.

Details

Date:
22 aprilie 2021
Time:
10:00 – 16:00
Event Category:

Organizer

Uniunea Producătorilor de Fonograme din România
Phone
021.222.20.45 /46 /47
Email
secretariat@upfr.ro
Website
View Organizer Website
AMPRENTARE REPERTORIU

Ce este BMAT Vericast?

BMAT este companie de renume specializată în servicii de monitorizare a muzicii difuzate de posturile radio și TV (și nu numai, inclusiv alte servicii unde muzica este utilizată în domeniul ambiental), acoperind atât cataloage naționale, cât și internaționale.

Conform deciziei AGA nr. 9114/23.06 2021, incepand cu 01.07.2021, UPFR utilizeaza rapoartele de monitorizare BMAT in distributia remuneratiilor colectate. In acest caz este important ca repertoriul dumneavoastra sa fie amprentat in baza de date BMAT.

Pe de o parte, procesul de amprentare este unul gratuit ce presupune un efort minim din partea dumneavoastra, pe de alta parte de el depinde gradul de identificare al repertoriului dumneavoastra cat si banii distribuiti de UPFR, in perioada urmatoare, in baza acestui repertoriu.

Rapoartele de monitorizare pentru aceste canale vor fi incarcate in sistemul de distributie, iar datele din aceste rapoarte vor fi comparate cu baza de date Repertoriu din gestiunea UPFR.

Astfel, pentru a avea o identificare cat mai buna a fonogramelor, va rugam sa amprentati  in baza de date BMAT fonogramele ale caror drepturi le detineti.

Pentru realizarea procesului de amprentare, BMAT ofera mai multe solutii, diferentiate in functie de categoriile si numarul de fonograme, solutii enumerate mai jos:

  • – Amprentare prin Vericast Upload (gratuit, pentru toti producatorii)
  • – Amprentare prin FTP (doar pentru producatorii care detin un abonament Vericast)*

*Amprentarea prin FTP este recomandata pentru producatorii care detin cataloage mari si se poate efectua si prin intermediul UPFR (gratuit) sub conditia ca fiecare producator sa puna la dispozitia UPFR fisierele audio si fisierul excel completat cu metadatele corespunzatoare.

Vezi beneficiile utilizarii serviciilor platite Vericast BMAT (click aici).

Amprentarea se realizeaza in conturi distincte, in functie de tipul fonogramei amprentate (fonograma de comert sau fonograma publicata in scop comercial/librarie muzicala).

Daca detineti ambele tipuri de conturi, autentificati-va cu contul specific, in functie de tipul fonogramelor pe care doriti sa le amprentati.

In cazul in care nu mai cunoasteti datele de conectare va rugam sa ne contactati prin email.

Proceduri de amprentare prin Vericast Upload:

Pentru nelamuriri legate de procesul de amprentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa mihai.lungu@upfr.ro sau telefonic la numarul 0731.000.432.

UPFR monitorizeaza principalele posturi Radio si TV din Romania. Lista posturilor monitorizate de UPFR poate fi consultata AICI!

Daca nu ai un cont de amprentare creat, te rugam sa soliciti crearea unui cont prin completarea formularului de mai jos:

Program de lucru

In perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, activitatea UPFR se va desfasura dupa urmatorul program:

  • – Joi, 1 iunie, inchis
  • – Vineri, 2 iunie, doar online
  • – Luni, 5 iunie, inchis

 

Incepand de Marti, 6 iunie se revine la programul normal.

Va multumim!

 

Seraphinite AcceleratorOptimized by Seraphinite Accelerator
Turns on site high speed to be attractive for people and search engines.