Evenimente viitoare

Încarc Evenimente
white and gray office rolling chairs

Convocare pentru Adunarea Generală Anuală a membrilor UPFR – 17 iunie 2020

17 iunie 2020 @ 10:00 - 16:00

Stimaţi membri,

În conformitate cu dispoziţiile legale și statutare, Consiliul Director al Uniunii Producătorilor de Fonograme din România convoacă ADUNAREA GENERALĂ ANUALĂ A MEMBRILOR UPFR  pentru data de 17 iunie 2020, ora 10:00, la Hotel Caro, Centrul de Conferinţe Caro, etaj 5, Sala Sorescu, situat în Bd. Barbu Văcărescu nr. 164A, Sector 2, Bucureşti.

ADUNAREA GENERALĂ ANUALĂ A MEMBRILOR UPFR va avea următoarea ordine de zi:

– Aprobarea raportului anual de activitate pe anul 2019;
– Aprobarea situațiilor financiare la 31.12.2019, a bugetului rectificativ de venituri și cheltuieli și a bilanțului contabil; Aprobarea Dării de seamă pe anul 2019;
– Prezentarea raportului Consiliului de supraveghere;
– Prezentarea raportului cenzorului asupra activității economico-financiare aferente anului 2019;
– Prezentarea Raportului “Comisiei permanente speciale privind accesul la informații”;
– Prezentarea declaratiior membrilor Consiliului Director si ale Consiliului de Supraveghere;
– Alegerea cenzorului pentru un mandat de 2 ani, adica pana la AGA ordinara din anul 2022;
– Alegerea componenței Comisiei permanente speciale pentru accesul la informatii;
– Alegerea unui nou membru in Consiliul Director pe locul ramas vacant pana la expirarea mandatului actualului Consiliu;
– Stabilirea strategiei și a obiectivelor generale ale UPFR pentru anul 2020;
– Aprobarea bugetului estimativ de venituri și cheltuieli pe anul 2020;
– Aprobarea comisionului de gestiune aferent anului 2020;
– Aprobarea modificărilor la Statutul UPFR (denumirea completata cu cuvantul asociatie conform Legii nr. 129/2019 si actualizarea prevederilor statutare cu privire la patrimoniul asociatiei;
– Aprobarea taxei de înscriere ca membru în UPFR, aprobarea cotizației de membru anuală și a taxei anuale pentru calcularea distinctă a remunerațiilor aferente co-producțiilor;
– Aprobarea politicii generale de repartiție pentru anul 2020;
– Aprobarea proiectului de fuziune prin absorbtie a UPVR;
– Diverse

Toţi membrii sunt rugaţi să confirme participarea la ședinţă la adresa de e-mail office@upfr.ro sau la tel. 0745.654.970, 0725.525.862. În cazul membrilor care trimit reprezentanţi, aceştia din urmă sunt rugaţi să se prezinte cu împuternicire semnată de către conducere în care să se specifice clar dreptul de vot în Adunarea Generală Anuală. Menţionăm că materialele supuse aprobării în cadrul Adunării Generale Anuale pot fi consultate oricând la sediul UPFR, în baza art. 170  alin.7 din Legea nr. 8/1996 republicată.

Distribuie

  • Acest eveniment a trecut.

Detalii

Dată:
17 iunie 2020
Oră:
10:00 - 16:00
Categorie Eveniment:

Loc de desfășurare

Hotel Caro, Centrul de Conferinţe Caro, Etaj 5, Sala Sorescu
Strada Barbu Văcărescu 164A, Sector 2
București, România
Telefon
021-208-6100
Vezi site-ul web Loc de desfășurare

Organizator

Uniunea Producătorilor de Fonograme din România
Telefon
021.222.20.45 /46 /47
Email
secretariat@upfr.ro
Vezi site-ul web Organizator
AMPRENTARE REPERTORIU

Ce este BMAT Vericast?

BMAT este companie de renume specializată în servicii de monitorizare a muzicii difuzate de posturile radio și TV (și nu numai, inclusiv alte servicii unde muzica este utilizată în domeniul ambiental), acoperind atât cataloage naționale, cât și internaționale.

Conform deciziei AGA nr. 9114/23.06 2021, incepand cu 01.07.2021, UPFR utilizeaza rapoartele de monitorizare BMAT in distributia remuneratiilor colectate. In acest caz este important ca repertoriul dumneavoastra sa fie amprentat in baza de date BMAT.

Pe de o parte, procesul de amprentare este unul gratuit ce presupune un efort minim din partea dumneavoastra, pe de alta parte de el depinde gradul de identificare al repertoriului dumneavoastra cat si banii distribuiti de UPFR, in perioada urmatoare, in baza acestui repertoriu.

Rapoartele de monitorizare pentru aceste canale vor fi incarcate in sistemul de distributie, iar datele din aceste rapoarte vor fi comparate cu baza de date Repertoriu din gestiunea UPFR.

Astfel, pentru a avea o identificare cat mai buna a fonogramelor, va rugam sa amprentati  in baza de date BMAT fonogramele ale caror drepturi le detineti.

Pentru realizarea procesului de amprentare, BMAT ofera mai multe solutii, diferentiate in functie de categoriile si numarul de fonograme, solutii enumerate mai jos:

  • – Amprentare prin Vericast Upload (gratuit, pentru toti producatorii)
  • – Amprentare prin FTP (doar pentru producatorii care detin un abonament Vericast)*

*Amprentarea prin FTP este recomandata pentru producatorii care detin cataloage mari si se poate efectua si prin intermediul UPFR (gratuit) sub conditia ca fiecare producator sa puna la dispozitia UPFR fisierele audio si fisierul excel completat cu metadatele corespunzatoare.

Vezi beneficiile utilizarii serviciilor platite Vericast BMAT (click aici).

Amprentarea se realizeaza in conturi distincte, in functie de tipul fonogramei amprentate (fonograma de comert sau fonograma publicata in scop comercial/librarie muzicala).

Daca detineti ambele tipuri de conturi, autentificati-va cu contul specific, in functie de tipul fonogramelor pe care doriti sa le amprentati.

In cazul in care nu mai cunoasteti datele de conectare va rugam sa ne contactati prin email.

Proceduri de amprentare prin Vericast Upload:

Pentru nelamuriri legate de procesul de amprentare va rugam sa ne contactati prin email la adresa mihai.lungu@upfr.ro sau telefonic la numarul 0731.000.432.

UPFR monitorizeaza principalele posturi Radio si TV din Romania. Lista posturilor monitorizate de UPFR poate fi consultata AICI!

Daca nu ai un cont de amprentare creat, te rugam sa soliciti crearea unui cont prin completarea formularului de mai jos:

Program de lucru

In perioada 01.06.2023 – 05.06.2023, activitatea UPFR se va desfasura dupa urmatorul program:

  • – Joi, 1 iunie, inchis
  • – Vineri, 2 iunie, doar online
  • – Luni, 5 iunie, inchis

 

Incepand de Marti, 6 iunie se revine la programul normal.

Va multumim!