Raportare holograme trimestrul I 2015

Va rugam sa ne comunicati numarul de holograme raportate la ORDA aplicate pe produsele audio continand genurile petrecere/folclor pentru perioada 01.01.2015 – 31.03.2015.

De asemenea in urma sedintei Comisiei Permanente Speciale privind accesul la Informatii, proces-verbal nr. 14729/30.07.2012 s-a recomandat, atasarea la declararea hologramelor a formularului 22 asa cum a fost depus la ORDA (care sa contina si numarul de inregistrare eliberat de ORDA), cat si inserarea unei coloane suplimentare cu privire la societatea care fabrica produsele fizice.

Astfel, informatiile pe care vi le solicitam despre holograme trebuie sa fie trecute intr-un tabel, in care veti completa toate campurile despre (conform modelului de mai jos):

artist, album, numar total holograme aplicate pe copertele respectivului produs (album), numarul hologramelor distruse (daca este cazul) si fabricantul.

Nr.

Crt.

Artist/

Interpret

Album

(Denumire/Titlu)

Numar total

holograme aplicate

pe copertele

respectivului produs

(album)

Tip

produs

(MC,CD, etc.)

Numar

holograme

distruse (daca

este cazul)

FABRICANTUL
1.

In cazul in care nu vom primi nicio declaratie din partea societatii dumneavoastra pana la data de 15.06.2015, vom considera ca nu ati avut vanzari de produse audio continand genurile petrecere/folclor, in perioada 01.01.2015 – 31.03.2015.

Precizam ca adresa prin care ne veti comunica hologramele va fi semnata si stampilata de catre reprezentantul legal al producatorului de fonograme si va fi contine si textul „declar pe propria raspundere numarul urmator de holograme”.

Va multumim